F&B Manager

Mức lương: Thỏa thuận

Đã hết hạn nộp hồ sơ - 119 lượt xem

Ngày cập nhật: 30/05/2019

Thông Tin Tuyển Dụng

Hình thức làm việc: Toàn thời gian

Chức vụ: Trưởng nhóm

Ngành nghề: Dịch vụ khách hàng, Thực phẩm/Đồ uống, Khách sạn/Nhà hàng

Giới tính:Không yêu cầu

Bằng cấp:Chưa cập nhật

Làm việc tại:Hà Nội


Mô tả công việc

Position: F&B Manager Level: 2
Business Unit: La Sinfonía De Rey Hotel & Spa
Department: F&B
Job Family: Food & Beverage
Report to: Hotel Manager/CEO


I- JOB SUMMARY
• To ensure the smooth running of the Food & Beverage Department and achieving KPIs results set.
• Supervision of F&B operations, including staff and rostering, preparation of checks, stock control, and communication with relevant departments. Be responsible for ensuring maximum guest satisfaction and maximum average check.
• Work closely with Human Resources to ensure all training requirements are met and maintain a formal training program. Ensure staffing levels are sufficient to meet current levels of business activity. The F&B Manager will be required to conduct their duties in a courteous, safe and efficient manner, in accordance with the hotel’s policies and procedures, ensuring that a high level of service is maintained.

II- JOB SPECIFIC TASKS
1. Manage all F&B and day-to-day operations within budgeted guidelines and to the highest standards
2. Preserve excellent levels of internal and external customer service
3. Design exceptional menus, purchase goods and continuously make necessary improvements
4. Identify customers needs and respond proactively to all of their concerns
5. Lead F&B team by attracting, recruiting, training and appraising talented personnel
6. Establish targets, KPI’s, schedules, policies and procedures
7. Provide a two way communication and nurture an ownership environment with emphasis in motivation and teamwork
8. Comply with all health and safety regulations
9. Report on management regarding sales results and productivity
10. Up selling food & beverage & other hotel service to increase hotel revenue
11. Other tasks assigned by Manager

Yêu cầu ứng viên

• Proven food and beverage management experience
• Working knowledge of various computer software programs (MS Office, restaurant management software, POS)
• Culinary school diploma or degree in food service management or related field

AND
III- COMPETENCIES
1- Personal Effectiveness
• Appearance: Exhibit self-confident, well-groomed and dressed in a business smart manner.
• Personality: Warm, welcoming, smiling and pleasant of approach
• Excellence in communication skills: verbally, listening and writing

2- Create Team Focus
• Build relationships
• Facilitate open communication
• Foster teamwork

3- Build Competitive Advantage
• Create strategic alignment
• Drive business results
• Foster customer focus
• Commit to excellent service quality

4- Create High Performance Culture
• Able to multi-task and to set clear priorities
• Take ownership
• Results oriented

5- Lead People Development
• Attract, develop and retain talent
• Inspire trust and motivate others
• Support organizational learning

Quyền lợi được hưởng

- In accordance to Company's Policy.

Cách thức ứng tuyển

Hồ sơ theo yêu cầu của nhà tuyển dụng khi liên hệ trực tiếp

Giới thiệu về công ty

CÔNG TY TNHH TẬP ĐOÀN PHÚ HỒ GIA
CÔNG TY TNHH TẬP ĐOÀN PHÚ HỒ GIA
Bạn đang xem tin việc làm F&B Manager trong ngành Dịch vụ khách hàng được tuyển dụng tại Hà Nội bởi CÔNG TY TNHH TẬP ĐOÀN PHÚ HỒ GIA. CÔNG TY TNHH TẬP ĐOÀN PHÚ HỒ GIA đang cần tuyển 0 người nhân sự với hình thức làm việc: Toàn thời gian cố định. Yêu cầu kinh nghiệm Không yêu cầu. Website tìm việc làm timviec24h.vn cập nhật tin F&B Manager cách đây lúc 28/06/2019 00:00:00. Người tìm việc lưu ý không nên đặt tiền cọc khi xin việc . Chúng tôi luôn cố gắng đưa tin tức tuyển dụng nhanh và chính xác nhất cho bạn.

CÔNG TY TNHH TẬP ĐOÀN PHÚ HỒ GIA

(0 đánh giá công ty) Viết đánh giá

Địa chỉ:

Quy mô: Đang cập nhật


Việc làm tương tự

F&B Manager

Mức lương: Thỏa thuận | Hạn nộp hồ sơ: Đã hết hạn nộp hồ sơ