Work Description for Bartender- Position I (Nhân viên pha chế)
Mức lương: Thỏa thuận
Đã hết hạn nộp hồ sơ - 128 lượt xem
Ngày cập nhật: 15/09/2018
Thông Tin Tuyển Dụng
Kinh nghiệm: 1 năm
Hình thức làm việc: Toàn thời gian
Chức vụ: Nhân viên
Ngành nghề: Thực phẩm/Đồ uống
Mô tả công việc
Responsibilities
a. Replenishes bar par stock level when applicable and needed. Items are to be stocked
full at the beginning of the shift and restocked at the end of the shift.
b. Control stock by knowing the exact quantities of all products. requisites stock
consistently, maintains established inventory and historical sales data.
c. Knmvledgeable on bar products such as beverage selection and recipes.
d. Adhere to sequence of drink preparation
e. Smile and greet guests.
f. Take drink orders and offer suggestions when guest is indecisive.
g. Prepare drinks and serves promptly to guest at the bar. h .
Use bar tools properly and accurately .
1. Adhere on sequence of cleaning during services.
j. Records spoilage, spillage and breakage in the standard form following the proper
procedures.
k. Has the ability to operate Micros machine.
I. Check and assists in ensuring that all bar equipments is 111 good Vorking
condition and are presentable.
m. Support service crew at all times and dispense drinks promptly and correctly
according to the drinks docket.
n. Always be at the work station and never ever leave the bar without any reliever
on operational hours.
o. Attend briefing when required.
p. Stand vith good posture and maintains eye contact with guest.
q. Pat1icipate in bottle juggling training.
r. Take the opp011unity to fut1hering bar knovvledge during non-busy periods.
s. Read 'l'ine notes in order to suggest to guest on the ideal food that goes with the
recommended wines.
t. Accurate in pouring of beverage is a must to avoid increasing cost or short
changing guest.
u. Cultivate honest attitude high valued beverages are being entrusted.
a. Bổ sung và cấp phiếu ghi khi cần thiết. Các vật liệu sẽ được lưu trữ đầy đủ ở đầu ca, có thay đổi được bổ
sung vào cuối ca.
b. Kiểm soát phiếu cấp bằng cách biết được chính xác số lượng tất cả các sản phẩm. vật dụng cần thiết liên
tục duy trì vật liệu tồn kho đã được ghi trong lịch sử bán hàng.
c. Có kiến thức về các sản phẩm thức uống cũng như lựa chọn đồ uống và công thức pha chế.
d. Tuân theo trình tự chuẩn bị
e.Vui, cười và chào đón khách.
f. Nhận đơn đặt hàng đồ uống và đưa ra đề xuất khi khách mời không quyết định.
g. Chuẩn bị đồ uống và phục vụ ngay cho khách tại quầy bar. h. Sử dụng đúng và chính xác danh mục thức
uống .
1. Sắp xếp và dọn dẹp trong các dịch vụ.
j. Ghi lại sự hư hỏng, tràn và vỡ trong mẫu tiêu chuẩn theo đúng thủ tục.
k. Có khả năng vận hành máy Micros.
I. Kiểm tra và hỗ trợ đảm bảo rằng tất cả các thiết bị hoạt động tốt trong điều kiện làm việc đã được ghi
trong lưu ý.
m. Hỗ trợ đội ngũ phục vụ tại mọi thời điểm và phân phối đồ uống ngay và kịp thời theo sổ ghi uống.
n. Luôn luôn ở quầy làm việc và không bao giờ rời khỏi quầy bar vào giờ làm việc.
o. Tham dự cuộc họp khi được yêu cầu.
p. Đứng với tư thế tốt và duy trì sự tiếp xúc bằng mắt với khách.
q. Tham gia vào các hoạt động đào tạo về buôn bán chai lọ.
r. Nắm bắt thị hiếu của khách hàng để tạo ra sự khác biệt trong thời gian không bận rộn.
S. Đọc thực đơn gợi ý cho khách về thức ăn lý tưởng mà đi kèm với các loại rượu vang được đề nghị.
t. Pha chế chính xác trong đổ đồ uống để tránh chi phí tăng hoặc thay đổi khách.
u. Trung thực , bảo quản những đồ uống có giá trị cao đang được giao phó.
a. Replenishes bar par stock level when applicable and needed. Items are to be stocked
full at the beginning of the shift and restocked at the end of the shift.
b. Control stock by knowing the exact quantities of all products. requisites stock
consistently, maintains established inventory and historical sales data.
c. Knmvledgeable on bar products such as beverage selection and recipes.
d. Adhere to sequence of drink preparation
e. Smile and greet guests.
f. Take drink orders and offer suggestions when guest is indecisive.
g. Prepare drinks and serves promptly to guest at the bar. h .
Use bar tools properly and accurately .
1. Adhere on sequence of cleaning during services.
j. Records spoilage, spillage and breakage in the standard form following the proper
procedures.
k. Has the ability to operate Micros machine.
I. Check and assists in ensuring that all bar equipments is 111 good Vorking
condition and are presentable.
m. Support service crew at all times and dispense drinks promptly and correctly
according to the drinks docket.
n. Always be at the work station and never ever leave the bar without any reliever
on operational hours.
o. Attend briefing when required.
p. Stand vith good posture and maintains eye contact with guest.
q. Pat1icipate in bottle juggling training.
r. Take the opp011unity to fut1hering bar knovvledge during non-busy periods.
s. Read 'l'ine notes in order to suggest to guest on the ideal food that goes with the
recommended wines.
t. Accurate in pouring of beverage is a must to avoid increasing cost or short
changing guest.
u. Cultivate honest attitude high valued beverages are being entrusted.
a. Bổ sung và cấp phiếu ghi khi cần thiết. Các vật liệu sẽ được lưu trữ đầy đủ ở đầu ca, có thay đổi được bổ
sung vào cuối ca.
b. Kiểm soát phiếu cấp bằng cách biết được chính xác số lượng tất cả các sản phẩm. vật dụng cần thiết liên
tục duy trì vật liệu tồn kho đã được ghi trong lịch sử bán hàng.
c. Có kiến thức về các sản phẩm thức uống cũng như lựa chọn đồ uống và công thức pha chế.
d. Tuân theo trình tự chuẩn bị
e.Vui, cười và chào đón khách.
f. Nhận đơn đặt hàng đồ uống và đưa ra đề xuất khi khách mời không quyết định.
g. Chuẩn bị đồ uống và phục vụ ngay cho khách tại quầy bar. h. Sử dụng đúng và chính xác danh mục thức
uống .
1. Sắp xếp và dọn dẹp trong các dịch vụ.
j. Ghi lại sự hư hỏng, tràn và vỡ trong mẫu tiêu chuẩn theo đúng thủ tục.
k. Có khả năng vận hành máy Micros.
I. Kiểm tra và hỗ trợ đảm bảo rằng tất cả các thiết bị hoạt động tốt trong điều kiện làm việc đã được ghi
trong lưu ý.
m. Hỗ trợ đội ngũ phục vụ tại mọi thời điểm và phân phối đồ uống ngay và kịp thời theo sổ ghi uống.
n. Luôn luôn ở quầy làm việc và không bao giờ rời khỏi quầy bar vào giờ làm việc.
o. Tham dự cuộc họp khi được yêu cầu.
p. Đứng với tư thế tốt và duy trì sự tiếp xúc bằng mắt với khách.
q. Tham gia vào các hoạt động đào tạo về buôn bán chai lọ.
r. Nắm bắt thị hiếu của khách hàng để tạo ra sự khác biệt trong thời gian không bận rộn.
S. Đọc thực đơn gợi ý cho khách về thức ăn lý tưởng mà đi kèm với các loại rượu vang được đề nghị.
t. Pha chế chính xác trong đổ đồ uống để tránh chi phí tăng hoặc thay đổi khách.
u. Trung thực , bảo quản những đồ uống có giá trị cao đang được giao phó.
Yêu cầu ứng viên
s. Assists the Bar Manager for stock taking of equipment and/or food and
beverage.
t. Knowledgeable on the Micros System.
u. Adher to all ship's rules and regulations and safety procedures set by the
management and "Star Cruises".
v. Perform any other duties as assigned by their immediate superior.
S. Hỗ trợ Quản lý Bar trong việc lấy hàng / hoặc thực phẩm và nước giải khát.
t. Hiểu biết về Hệ thống Micros.
u. Tuân thủ các quy tắc và quy định của tàu và quy trình an toàn do ban quản lý và "Star Cruises"
đặt ra.
v. Thực hiện các nhiệm vụ khác theo sự phân công của cấp trên trực tiếp.
beverage.
t. Knowledgeable on the Micros System.
u. Adher to all ship's rules and regulations and safety procedures set by the
management and "Star Cruises".
v. Perform any other duties as assigned by their immediate superior.
S. Hỗ trợ Quản lý Bar trong việc lấy hàng / hoặc thực phẩm và nước giải khát.
t. Hiểu biết về Hệ thống Micros.
u. Tuân thủ các quy tắc và quy định của tàu và quy trình an toàn do ban quản lý và "Star Cruises"
đặt ra.
v. Thực hiện các nhiệm vụ khác theo sự phân công của cấp trên trực tiếp.
Quyền lợi được hưởng
Responsibilities
a. Thorough knowledge of all beverages. Prepares all mise-en-place before service.
Bar area should always be cleaned and tidy at all times.
b. Take drink order from guests at the bar and to utilize suggestive selling
techniques .
c. Assist to ensure that drinks are served correctly with proper garnish and 111
appropriate glassware as per established "'Star Cruises" standard.
d. Assist to ensure that checks are distributed to appropriate service crev,, without
any mistakes.
e. Is familiar with all wines, cocktails, etc., listed on the wine and drinks list, and its
serving methods.
f. Clear up all soiled glasses and assist with washing u sing designated dish
washing mach in e.
g. Report any unusual incidents or guest complaints to the superior immediately
so that proper action can be taken to satisfy the guest 's needs.
h. Assists in reporting equipment failure or loss to the Supervisor as soon as
possible.
1. Never leave work station unless the relevant person is informed and only
when necessary.
J. Assist the closing bar person on checking that all equipment has been
collected and properly put away.
k. Adhere to the "Star Cruises" policy concerning restriction on alcohol
consumption while on duty.
I. Keep the Manager and Head Barperson informed on all guest comments,
disparity in inventory and all other operational concerns.
m. Knuwlet.lgeable on e4Ui1Jillelll's proper usage and the safety precautions.
n. Observes all rules and regulations set by Management while on duty.
o. Work as a team member and offers assistance when required.
p. Handle all telephone calls and reservations in a polite and effective manner.
q. Initiate request for beverages and all bar equipment for the smooth operation
of their work station.
r. Assist with daily perpetual inventory of all bar stock.
a. Thorough knowledge of all beverages. Prepares all mise-en-place before service.
Bar area should always be cleaned and tidy at all times.
b. Take drink order from guests at the bar and to utilize suggestive selling
techniques .
c. Assist to ensure that drinks are served correctly with proper garnish and 111
appropriate glassware as per established "'Star Cruises" standard.
d. Assist to ensure that checks are distributed to appropriate service crev,, without
any mistakes.
e. Is familiar with all wines, cocktails, etc., listed on the wine and drinks list, and its
serving methods.
f. Clear up all soiled glasses and assist with washing u sing designated dish
washing mach in e.
g. Report any unusual incidents or guest complaints to the superior immediately
so that proper action can be taken to satisfy the guest 's needs.
h. Assists in reporting equipment failure or loss to the Supervisor as soon as
possible.
1. Never leave work station unless the relevant person is informed and only
when necessary.
J. Assist the closing bar person on checking that all equipment has been
collected and properly put away.
k. Adhere to the "Star Cruises" policy concerning restriction on alcohol
consumption while on duty.
I. Keep the Manager and Head Barperson informed on all guest comments,
disparity in inventory and all other operational concerns.
m. Knuwlet.lgeable on e4Ui1Jillelll's proper usage and the safety precautions.
n. Observes all rules and regulations set by Management while on duty.
o. Work as a team member and offers assistance when required.
p. Handle all telephone calls and reservations in a polite and effective manner.
q. Initiate request for beverages and all bar equipment for the smooth operation
of their work station.
r. Assist with daily perpetual inventory of all bar stock.
Cách thức ứng tuyển
a. Knowledgeable on all bar items and service procedures.
b. Acts in a pleasant, courteous and cheerful way.
c. Is well-informed about the ship and its facilities.
d. Understand people and genuinely interested in service.
e. Is prepared to work shifts.
f. Exercise correct service techniques at all times.
g. Understands that cooperation between bar, other outlets and depa1tments IS
crucial.
h. Maintains a consistent level of performance at all times.
1. Is open to constructive criticism by the Supervisor or the Management.
J. Ensure a clean and smart appearance at all times.
k. Assists guests with seating when arriving and departing.
I. Checks tables to ensure maximum cleanliness.
m. Cleans and resets tables as soon as guests leave.
n. Assists in bussing soiled items to the washing areas and dispose of them in the
standard way.
o. Understand ''Star Cruises ··staff handbook and the regulations stated Vithin.
p. Ensures that mise-en-place is completed
q. Complete all side duties assigned by Manager or their assistants.
r. Practices economy where food, beverage, paper, electricity, etc. are concerned.
s. Ensure that all equipment is used in such a way as to prevent damage.
t. Work as a team member and offer help when needed.
u. Perform any duties as assigned by their immediate superior.
v. Fl!lther knowledge by attending courses offered by the Management and the
company.
w. Adhere to all ship's rules and regulations and safety procedures set by the
management and ''Star Cruises".
x. Perform any other duties assigned by their immediate superior.
a. Hiểu biết về tất cả các mục thanh và quy trình dịch vụ.
b. Hành động một cách dễ chịu, lịch sự và vui vẻ.
c. Được thông tin đầy đủ về con tàu và các cơ sở của nó.
d. Hiểu người và thực sự quan tâm đến dịch vụ.
e. Được chuẩn bị để làm việc ca.
f. Luôn luôn thực hiện các kỹ thuật dịch vụ chính xác.
g. Hiểu rằng sự hợp tác giữa quầy bar, các cửa hàng khác và depa1tments IS
quan trọng.
h. Duy trì một mức độ nhất quán của hiệu suất ở tất cả các lần.
1. Mở cửa cho những lời chỉ trích mang tính xây dựng của Giám sát hoặc Quản lý.
J. Luôn luôn đảm bảo sự xuất hiện sạch sẽ và thông minh.
k. Hỗ trợ khách với chỗ ngồi khi đến và khởi hành.
I. Kiểm tra các bảng để đảm bảo độ sạch tối đa.
m. Làm sạch và đặt lại bảng ngay khi khách rời đi.
n. Hỗ trợ trong bussing bẩn mặt hàng để rửa các khu vực và xử lý chúng trong
cách tiêu chuẩn.
o. Hiểu sổ tay nhân viên của Star Cruises ·· và các quy định đã nêu Vithin.
p. Đảm bảo rằng mise-en-place được hoàn thành
q. Hoàn thành tất cả các nhiệm vụ phụ do Giám đốc hoặc trợ lý của họ giao.
r. Thực hành kinh tế, nơi thực phẩm, đồ uống, giấy, điện, vv là có liên quan.
S. Đảm bảo rằng tất cả các thiết bị được sử dụng theo cách như vậy để ngăn chặn thiệt hại.
t. Làm việc như một thành viên trong nhóm và giúp đỡ khi cần thiết.
u. Thực hiện bất kỳ nhiệm vụ nào được chỉ định bởi cấp trên trực tiếp của họ.
v. Fl! lther kiến thức bằng cách tham dự các khóa học được cung cấp bởi quản lý và
Công ty.
w. Tuân theo tất cả các quy tắc và quy định của tàu và quy trình an toàn do
quản lý và & # 39; Star Cruises & quot ;.
x. Thực hiện bất kỳ nhiệm vụ nào khác do cấp trên trực tiếp của họ giao.
b. Acts in a pleasant, courteous and cheerful way.
c. Is well-informed about the ship and its facilities.
d. Understand people and genuinely interested in service.
e. Is prepared to work shifts.
f. Exercise correct service techniques at all times.
g. Understands that cooperation between bar, other outlets and depa1tments IS
crucial.
h. Maintains a consistent level of performance at all times.
1. Is open to constructive criticism by the Supervisor or the Management.
J. Ensure a clean and smart appearance at all times.
k. Assists guests with seating when arriving and departing.
I. Checks tables to ensure maximum cleanliness.
m. Cleans and resets tables as soon as guests leave.
n. Assists in bussing soiled items to the washing areas and dispose of them in the
standard way.
o. Understand ''Star Cruises ··staff handbook and the regulations stated Vithin.
p. Ensures that mise-en-place is completed
q. Complete all side duties assigned by Manager or their assistants.
r. Practices economy where food, beverage, paper, electricity, etc. are concerned.
s. Ensure that all equipment is used in such a way as to prevent damage.
t. Work as a team member and offer help when needed.
u. Perform any duties as assigned by their immediate superior.
v. Fl!lther knowledge by attending courses offered by the Management and the
company.
w. Adhere to all ship's rules and regulations and safety procedures set by the
management and ''Star Cruises".
x. Perform any other duties assigned by their immediate superior.
a. Hiểu biết về tất cả các mục thanh và quy trình dịch vụ.
b. Hành động một cách dễ chịu, lịch sự và vui vẻ.
c. Được thông tin đầy đủ về con tàu và các cơ sở của nó.
d. Hiểu người và thực sự quan tâm đến dịch vụ.
e. Được chuẩn bị để làm việc ca.
f. Luôn luôn thực hiện các kỹ thuật dịch vụ chính xác.
g. Hiểu rằng sự hợp tác giữa quầy bar, các cửa hàng khác và depa1tments IS
quan trọng.
h. Duy trì một mức độ nhất quán của hiệu suất ở tất cả các lần.
1. Mở cửa cho những lời chỉ trích mang tính xây dựng của Giám sát hoặc Quản lý.
J. Luôn luôn đảm bảo sự xuất hiện sạch sẽ và thông minh.
k. Hỗ trợ khách với chỗ ngồi khi đến và khởi hành.
I. Kiểm tra các bảng để đảm bảo độ sạch tối đa.
m. Làm sạch và đặt lại bảng ngay khi khách rời đi.
n. Hỗ trợ trong bussing bẩn mặt hàng để rửa các khu vực và xử lý chúng trong
cách tiêu chuẩn.
o. Hiểu sổ tay nhân viên của Star Cruises ·· và các quy định đã nêu Vithin.
p. Đảm bảo rằng mise-en-place được hoàn thành
q. Hoàn thành tất cả các nhiệm vụ phụ do Giám đốc hoặc trợ lý của họ giao.
r. Thực hành kinh tế, nơi thực phẩm, đồ uống, giấy, điện, vv là có liên quan.
S. Đảm bảo rằng tất cả các thiết bị được sử dụng theo cách như vậy để ngăn chặn thiệt hại.
t. Làm việc như một thành viên trong nhóm và giúp đỡ khi cần thiết.
u. Thực hiện bất kỳ nhiệm vụ nào được chỉ định bởi cấp trên trực tiếp của họ.
v. Fl! lther kiến thức bằng cách tham dự các khóa học được cung cấp bởi quản lý và
Công ty.
w. Tuân theo tất cả các quy tắc và quy định của tàu và quy trình an toàn do
quản lý và & # 39; Star Cruises & quot ;.
x. Thực hiện bất kỳ nhiệm vụ nào khác do cấp trên trực tiếp của họ giao.
Giới thiệu về công ty

Công ty TNHH Một Thành Viên Dịch vụ Lữ hành Saigontourist
45 Lê Thánh Tôn, Quận 1, TPHCM
Người liên hệ: Ms Thuý
45 Lê Thánh Tôn, Quận 1, TPHCM
Người liên hệ: Ms Thuý
Bạn đang xem tin việc làm Work Description for Bartender- Position I (Nhân viên pha chế) trong ngành được tuyển dụng tại bởi Công ty TNHH Một Thành Viên Dịch vụ Lữ hành Saigontourist. Công ty TNHH Một Thành Viên Dịch vụ Lữ hành Saigontourist đang cần tuyển 0 người nhân sự với hình thức làm việc: Toàn thời gian cố định. Yêu cầu kinh nghiệm 1 năm. Website tìm việc làm timviec24h.vn cập nhật tin Work Description for Bartender- Position I (Nhân viên pha chế) cách đây lúc 30/10/2018 00:00:00. Người tìm việc lưu ý không nên đặt tiền cọc khi xin việc . Chúng tôi luôn cố gắng đưa tin tức tuyển dụng nhanh và chính xác nhất cho bạn.
Tìm thêm việc làm
Công ty TNHH Một Thành Viên Dịch vụ Lữ hành Saigontourist
Địa chỉ: 45 Lê Thánh Tôn, Quận 1, TPHCM
Quy mô: Đang cập nhật