Executive Chef (Expat/local Contract) (Based in Hoi An)

Mức lương: Thỏa thuận

Đã hết hạn nộp hồ sơ - 107 lượt xem

Ngày cập nhật: 08/12/2018

Thông Tin Tuyển Dụng

Hình thức làm việc: Toàn thời gian

Chức vụ: Trưởng nhóm

Ngành nghề: Khách sạn/Nhà hàng

Giới tính:Không yêu cầu

Bằng cấp:Chưa cập nhật

Làm việc tại:Quảng Nam


Mô tả công việc

- To create the food professional to operate a profitable restaurants and catering facilities, manage all chefs to provide a quality dining experience for the guests and serve a seasonal and innovative menu.
- To manage fresh and dried food purchasing, food productions, storerooms, sanitation, and maintenance of kitchen equipment and continually looking for ways to improve costs and ratios while maintaining the high standard of service
- To analyze and control all expenses related to the kitchen and recommend changes to each of the outlet chefs where appropriate.
- To be responsible for the hygienic and safe preparation of food within the food preparation areas.
- Comply with local Hygiene and Safety regulations
- To monitor and analyze the menu and product of competitive restaurants and other hotel banqueting departments.
- To modify menu or create new ones that meet quality standards.
- To be creative in the designs and promotions to implement the ongoing and new food concepts.
- Ensure HACCP procedures are followed and clear records are kept at all times
- Supervise kitchen team activities
- Maintains a positive and professional approach with team and customers

Yêu cầu ứng viên

- Bachelor in Food preparation (cooking)
- Solid experience of 2 years in a similar role in 4-5 stars Hotels
- Excellence in both Vietnamese and English communication
- Leadership, training & motivation skills
- Flexible and very good in problem solving skills
- Computer skills and experience with purchasing systems
- HACCP procedures
- Service minded and guest Centric
- Proactive, Autonomous and Dynamic
- Attention to detail

Quyền lợi được hưởng

- Lương tháng 13
- 12 AL/năm
- Chương trình đào tạo của AccorHotels

Cách thức ứng tuyển

Hồ sơ theo yêu cầu của nhà tuyển dụng khi liên hệ trực tiếp

Giới thiệu về công ty

HOTEL ROYAL HOIAN - MGALLERY BY SOFITEL
HOTEL ROYAL HOIAN - MGALLERY BY SOFITEL
39 Đao Duy Tu, Cam Pho ward, Hoian City
Người liên hệ: HR Department
Hotel Royal Hoi An, Mgallery by Sofitel rests in the heart of the ancient trading port & UNESCO World Heritage Site of Hoi An, Vietnam. Its 187 rooms are set directly on the picturesque river front and will offer commanding views of the port and city surroundings. Designed to be ...Chi tiết
Hotel Royal Hoi An, Mgallery by Sofitel rests in the heart of the ancient trading port & UNESCO World Heritage Site of Hoi An, Vietnam. Its 187 rooms are set directly on the picturesque river front and will offer commanding views of the port and city surroundings. Designed to be the best accommodation in town, it will certainly become the most talked about new hotel in Vietnam. Ẩn chi tiết
Bạn đang xem tin việc làm Executive Chef (Expat/local Contract) (Based in Hoi An) trong ngành Khách sạn/Nhà hàng được tuyển dụng tại Quảng Nam bởi HOTEL ROYAL HOIAN - MGALLERY BY SOFITEL. HOTEL ROYAL HOIAN - MGALLERY BY SOFITEL đang cần tuyển 0 người nhân sự với hình thức làm việc: Toàn thời gian cố định. Yêu cầu kinh nghiệm Không yêu cầu. Website tìm việc làm timviec24h.vn cập nhật tin Executive Chef (Expat/local Contract) (Based in Hoi An) cách đây lúc 07/01/2019 00:00:00. Người tìm việc lưu ý không nên đặt tiền cọc khi xin việc . Chúng tôi luôn cố gắng đưa tin tức tuyển dụng nhanh và chính xác nhất cho bạn.

HOTEL ROYAL HOIAN - MGALLERY BY SOFITEL

(0 đánh giá công ty) Viết đánh giá

Địa chỉ: 39 Đao Duy Tu, Cam Pho ward, Hoian City

Quy mô: 100-499 nhân viên


Việc làm tương tự

Executive Chef (Expat/local Contract) (Based in Hoi An)

Mức lương: Thỏa thuận | Hạn nộp hồ sơ: Đã hết hạn nộp hồ sơ