Director Of Food & Beverage

Mức lương: Trên 30 triệu

Đã hết hạn nộp hồ sơ - 75 lượt xem

Ngày cập nhật: 30/01/2020

Thông Tin Tuyển Dụng

Hình thức làm việc: Toàn thời gian

Chức vụ: Giám đốc

Ngành nghề: Quản lý điều hành, Thực phẩm/Đồ uống, Khách sạn/Nhà hàng

Giới tính:Không yêu cầu

Bằng cấp:Chưa cập nhật

Làm việc tại:Hồ Chí Minh


Mô tả công việc

1. MISSION STATEMENT:


Director of Food and Beverage directs and organizes the activities of the Food & Beverage departments of all Norfolk Group’s properties in maintaining high standards of the operation in quality, service and merchandising to maximize profits.


2. KEY RESPONSIBILITIES

1. Establish plans of character, integrity and quality which result in the long-range continued growth and profitability for the department.
2. Coordinate the selection, purchasing, storage, inventory, maintenance and usage of all related food and beverage supplier and equipment.
3. Work closely with local, state and governmental organizations in maintaining highest standards of health, sanitation and cleanliness in food and beverage area.
4. Develop new and analyses existing procedures and special promotions that will improve owner and guest patronage.
5. Approve the employment and termination of employees and is responsible for coordinating on the job training programs through department managers on a regular basis.
6. Coordinate the development, interpretation and implementation of policies, operating procedures and training programs, manuals, directives, menus, work schedules, rules and regulations for the food and beverage staff and personnel.
7. Handle all owner and guest complaints in the food and beverage area.
8. Responsible for obtaining maximum results in the utilization and appearance of food and beverage areas, quality levels, performance and standards of service.
9. Develop new techniques of service towards maximum guest satisfaction at minimum operating cost.
10. Develop and maintain effective communications between all operating departments.
11. Performs other duties as assigned.

Yêu cầu ứng viên

EDUCATION AND TRAINING:
• University Degree
• Upgrade or Master in Food & Beverage or Hospitality Management will be an advantage
LANGUAGES:
• Fluent English, a second language will be an advantage (better if Vietnamese).
SPECIFIC KNOWLEDGE:
• Business Plan, F&B Management
• Customer Service
WORK EXPERIENCE IN OTHER COMPANIES (IN CASE OF EXTERNAL SELECTION):
• 5 years in a similar position in large hotels or international companies.

* SKILLS / COMPETENCIES
COMPETENCIES
• Commitment to the Norfolk Group
• Openness to Innovation
• Global/Strategic Vision
• Analytical thinking
• Proactive pursuit of Excellence
• Communication and influence
• Service Orientation
• Commitment talent Development
• Teamwork

Quyền lợi được hưởng

- Premium Healthcare for employee
- Competitive salary
- Annual leave, Insurance and Policy following Labor Law

Cách thức ứng tuyển

Hồ sơ theo yêu cầu của nhà tuyển dụng khi liên hệ trực tiếp

Giới thiệu về công ty

NORFOLK GROUP
NORFOLK GROUP
17-19-21 Ly Tu Trong Street, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
Người liên hệ: HR Department
www.norfolkmansion.com.vn Ẩn chi tiết
Bạn đang xem tin việc làm Director Of Food & Beverage trong ngành được tuyển dụng tại bởi NORFOLK GROUP. NORFOLK GROUP đang cần tuyển 0 người nhân sự với hình thức làm việc: Toàn thời gian cố định. Yêu cầu kinh nghiệm Không yêu cầu. Website tìm việc làm timviec24h.vn cập nhật tin Director Of Food & Beverage cách đây lúc 15/02/2020 00:00:00. Người tìm việc lưu ý không nên đặt tiền cọc khi xin việc . Chúng tôi luôn cố gắng đưa tin tức tuyển dụng nhanh và chính xác nhất cho bạn.

NORFOLK GROUP

(0 đánh giá công ty) Viết đánh giá

Địa chỉ: 17-19-21 Ly Tu Trong Street, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam

Quy mô: 100-499 nhân viên


Việc làm tương tự

Director Of Food & Beverage

Mức lương: Trên 30 triệu | Hạn nộp hồ sơ: Đã hết hạn nộp hồ sơ