Giang Quốc Thái

Food Technology Engineeer

Ngày sinh: 05/10/1997
Giới tính: Nam
Tình trạng hôn nhân: Độc thân
Địa chỉ: Hồ Chí Minh
Bạn đang xem hồ sơ ứng viên đã được phân loại trên Timviec24h. Đăng nhập nhà tuyển dụng mỗi ngày để nhận điểm xem ứng viên miễn phí.

Thông tin cơ bản

Nơi làm việc: Hồ Chí Minh, Bình Dương
Ngành nghề: Thực phẩm/Đồ uống
Trình độ học vấn: Kỹ sư
Ngày cập nhật: 23/12/2019
Kinh nghiệm: 1 năm
Hình thức làm việc: Toàn thời gian
Cấp bậc mong muốn: Nhân viên
Mức lương mong muốn: Thương lượng

Mục tiêu nghề nghiệp

Get a stable job to earn experiences, improve job skills and look for an opportunity to rise myself.

In next 5 years, my goal will become a manager who has a comprehensive knowledge not only of manufacturing but also other aspects in supply chain management.

  • Mong muốn tìm được chỗ làm ổn định lâu dài
  • Mong muốn tìm được chỗ làm có cơ hội thăng tiến tốt
  • Mong muốn tìm được chỗ làm có mức lương tốt
  • Mong muốn tìm được nơi có cơ hội cống hiến bản thân tốt

Kỹ năng bản thân

  1. Time management
  2. Teamwork
  3. Adaptability
  4. Critical thinkinh
  5. Working under pressure
  6. Office Software
  7. English/French
  • Kỹ năng giao tiếp
  • Kỹ năng làm việc theo nhóm
  • Giải quyết vấn đề
  • Lập kế hoạch
  • Dễ dàng thích nghi với môi trường mới

Kinh nghiệm làm việc

1. Quality Assurance Analyst (Temporary)
Công ty TNHH Bia Anheuser-Bush InBev Việt Nam

9/2019 - 11/2019

  • Involved in production line of Budweiser, Beck’s and Beck’s Ice beer. Responsible for quality of finished product by analyze many quality objects of beer, inspect the packaging quality.
  • Gained knowledge about quality culture of beer, safety in factory, quality and people management systerm of ABInBev.
  • Monitoring testing program on line and trial run when change over the orther product. Audit 5S in production line, collect data and records to write report for QA Supervisor.

2. Research and Development Spray-Dried Fruit Powder Asistant & Lab Adminastration
Food Tech Labaratory Bach Khoa University

8/2018 - 6/2019

  • Studied the microencapsulation of antioxidants in sim fruit extract by spray drying. Successfully developed 1 functional powder ingredient from sim fruit.
  • Praticed lab administration activities and trained on working principle of lab equipment for newcomers.
  • Acquired a comprehensive understanding of the spray drying systerm and mastered laboratory skills.

3. Manufacturing intern (Pasteurizer & Dryer)
Asia coconut processsing company (ACP Joint Stock Company - Giao Long Industrial Zone)

6/2018 - 8/2018

  • Involved in coconut processing line and quality assessment of raw materials and finished goods. Learned to troubleshoot some common machinery problems as well product defects
  • Gained knowledge about the production line of coconut products, including drying, pasteurziation and packaging.

Học vấn bằng cấp

Bach Khoa University
Major: Food Technology

GPA: 8.03